info@lcservice.nl - KvK: Nijmegen 56764219 - BTW: NL001477788B39 - Bank: NL18 INGB 0006 3366 09

Verkoop

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen.......

Wij repareren alle defecte hardware aan uw computer of laptop. Eventueel kunnen wij hier bij rekenen op de hulp van professionele reparatiediensten. Alle reparaties zijn onder garantie voor zowel gebruikte materialen (uitsluitend A merken) en de gewerkte uren. Altijd vooraf een heldere prijsafspraak waardoor achteraf geen financiële verrassingen.
Voor aanschaf van software of software installaties kunt u ook bij ons terecht. Denk aan een nieuwe Windows installatie of een Office pakket. Pakketten worden geleverd en geinstalleerd met de officiele Microsoft licenties. Hebt u eigen software waarbij u een handje nodig heeft, is dit eerder een uitdaging voor ons dan een probleem.
Ook bij een internet of wifi probleem bij u thuis, kunnen wij u vaak helpen of bemiddelen met uw internet provider.

Bent u toe aan een nieuwe desktop computer of laptop, bent u ook bij ons aan het goede adres. Een desktop computer bouwen wij geheel naar uw eigen eisen en wensen. Bij de aanschaf van een laptop, kijken wij samen met u waaraan deze laptop moet voldoen en maken hem voor u geheel gebruiksklaar. Zowel desktops als laptops, worden afgeleverd met officiele Windows licenties en de geldende fabrieks garanties. Vóór aanschaf van een nieuwe computer, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.
Uw computer trager dan voorheen? Vreemde en vooral ongevraagde boodschappen op uw scherm? Grote kans dat u een virus of malware op u computer heeft. Wij halen flink de bezem door deze ongevraagde software zodat u weer ongestoord met u computer aan het werk kunt.
Hebt u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Wij doen ons best een antwoord te hebben.
Bij het door u aanbieden van een laptop- of desktop computer, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid bij verlies van data, bestanden, programma's of anderszins.